
Το ποσό των €2,2 εκατ. ζητά η Gordian Holdings για το κτήριο που στέγαζε από το 1993 τη γνωστή υπεραγορά Πηλαβάκης, στη λεωφόρο Αθαλάσσας στον Στρόβολο.
Το κτήριο καταλαμβάνει δύο οικόπεδα και είναι προσβάσιμο από τη λεωφόρο Αθαλάσσας και την οδό Πεντέλης. Διαθέτει πρόσοψη 42 μέτρων και έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,028 τ.μ.
Αποτελείται από δύο υπόγεια, ένα κατάστημα στο ισόγειο και τρεις ενιαίους ορόφους γραφείων. Τα υπόγεια έχουν εμβαδόν 1,694 τ.μ., το ισόγειο 567 τ.μ. και οι τρεις όροφοι συνολικό εμβαδόν 1.461 τ.μ. (487 τ.μ. ο κάθε όροφος). Είναι χτισμένο σε γη με εμβαδόν 1,052 τ.μ..
Το κτήριο είναι ιδανικό για ειδική χρήση ή μπορεί να μετατραπεί σε γραφειακούς χώρους.
Ο συντελεστής δόμησης ανέρχεται στο 160% και η κάλυψη 50%, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση κτηρίου μέχρι και έξι ορόφων με μέγιστο ύψος τα 24 μέτρα.
Η υπεραγορά να σημειωθεί είχε περάσει πρόσφατα κάτω από νέα διεύθυνση, ωστόσο δεν λειτουργεί έπειτα από την αποχώρηση του διαχειριστή του κτηρίου.