Compare Properties

Compare
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.

Agent Profile

Smart Assets

Η N.K.SmartAssets είναι ένα δημοφιλές αδειοδοτημένο μεσιτικό γραφείο που βρίσκεται στη γεμάτη ζωή πόλη της Λεμεσού. Ιδρύθηκε το 2020 και Γενικός Διευθυντής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Η πολυετής του πείρα στον τομέα των ακινήτων βοήθησε την εταιρεία να αναπτυχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κερδίζοντας και το περίφημο βραβείο πολυτέλειας «Luxury Lifestyle Award» στην κατηγορία «Best Luxury Boutique Real Estate Brokerage» για το 2023 στην Κύπρο. Τα σύγχρονα, εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μέσα και μοντέρνας εσωτερικής διακόσμησης γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην οδό Προμαχών Ελευθερίας 1, στον παραλιακό δρόμο του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Ζούμε στην καλύτερη εποχή για την κυπριακή κτηματαγορά από το 2013 όπου οι πωλήσεις ακινήτων καταγράφουν συνεχώς ρεκόρ, ενώ ταυτόχρονα οι τιμές συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Η αγορά παρουσιάζει ανθεκτικότητα παρά τις επιθετικές αυξήσεις των επιτοκίων και την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση. Ειδικά στην πόλη της Λεμεσού παρατηρείται ο μεγαλύτερος όγκος επενδύσεων, οικιστικών αλλά και εμπορικών αναπτύξεων. Η κατάργηση του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, έβαλε τον τομέα των ακινήτων σε τροχιά βιωσιμότητας, ενισχύοντας τις επενδύσεις στο στεγαστικό, εταιρικό και τουριστικό τομέα. Οι πρόσφατες γεωπολιτικές αναταραχές οδήγησαν σε μεγάλη μετακίνηση επιχειρήσεων, προσωπικού και κεφαλαίων στη χώρα μας συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της ζήτησης.

Σήμερα, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να γίνονται σωστές και κερδοφόρες επενδύσεις αφού οι προκλήσεις της αγοράς είναι τεράστιες αλλά όχι ανυπέρβλητες. Γι’ αυτό και η επιλογή αξιόπιστων επαγγελματιών για συνεργάτες, αποτελεί το κομβικό σημείο που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία ή το αντίθετο.

«Επενδύστε έξυπνα, με την Ν.Κ.SmartAssets» είναι ένα από τα σλόγκαν της εταιρείας.

Με απαράμιλλο ζήλο για άριστη παροχή υπηρεσιών η Ν.Κ.SmartAssets προσφέρει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 20.000 ακίνητα, περιλαμβάνοντας ποιοτικές κατοικίες, οικιστική γη, επενδυτικές επιλογές, ξενοδοχεία και εμπορικές αναπτύξεις υψηλών προδιαγραφών. Στόχος τους είναι να ξεπεράσουν τις προσδοκίες κάθε πελάτη, χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία και επαγγελματισμό.

Αυτό που ξεχωρίζει την Ν.Κ.SmartAssets, από τον ανταγωνισμό, είναι η μοναδική προσέγγιση που βασίζεται σε ηθικές και κοινωνικές αξίες. Προτεραιότητα δίνεται στην ανθρώπινη προσωπική επαφή, με στόχο να αναγνωριστούν οι ανάγκες και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του κάθε πελάτη. Όσοι εμπιστεύονται τα ακίνητά τους στην Ν.Κ.SmartAssets το κάνουν επειδή η ομάδα επιδεικνύει το ίδιο επίπεδο προσοχής και επαγγελματισμού σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως αγοραστικού ενδιαφέροντος. Αξιοποιώντας τις εκτεταμένες γνώσεις τους για την αγορά ακινήτων στην Κύπρο, εγγυώνται την επιτυχία.

Η Ν.Κ.SmartAssets εξυπηρετεί τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθοδηγώντας τους πάντα προς τη κατάλληλη κατεύθυνση, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αγοράς. Με 30 χρόνια ιστορία στον κλάδο, διαθέτουν τα εργαλεία και τις διασυνδέσεις που χρειάζονται για να προσαρμοστούν σε κάθε πωλητή ή και αγοραστή.

Το προσωπικό αποτελείται από επαγγελματίες με εκτεταμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ακινήτων. Στις καίριες θέσεις έχουν εργοδοτηθεί άτομα με πείρα σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου της οικοδομικής βιομηχανίας, των εκτιμήσεων όπως και εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Με αυτή τη συνταγή της επιτυχίας, συγκροτήθηκε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει τους στόχους της και να παρέχει όλο το πακέτο σε κάθε πελάτη πάντα κάτω από την σωστή διαχείριση και καθοδήγηση της διευθυντικής ομάδας της εταιρείας.

Ως μεσιτικό γραφείο με αξίες, η Ν.Κ.SmartAssets ηγείται του τομέα, προσφέροντας εκτενείς υπηρεσίες που δεν περιορίζονται μόνο σε αγοραπωλησίες ακίνητων. Η καταγεγραμμένη πορεία τους στην ανάπτυξη ακινήτων, μικρών και μεγάλων, που βασίζεται πάντα στη γνώση των αναγκών της αγοράς, ο επιτυχημένος σχεδιασμός και συντονισμός πωλήσεων αλλά και η διείσδυση τους σε ένα τεράστιο πελατολόγιο, εμπνέουν εμπιστοσύνη σε κάθε επενδυτή που αναζητά διαφάνεια και ακεραιότητα στις κτηματικές υπηρεσίες. Έχοντας πρόσβαση σε διάφορες αγορές του εξωτερικού προσελκύουν πελάτες από Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Ασία και Μέση Ανατολή προωθώντας τη χώρα μας σαν προορισμό μετανάστευσης, οικονομικής ευμάρειας, ψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου, ποιότητας ζωής αλλά και επενδύσεων υψηλής απόδοσης.

Με τη βάση της εταιρείας στη Λεμεσό, δραστηριοποιούνται σε όλη την Κύπρο ενώ έχουν εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο τους με ακίνητα από πόλεις και νησιά της Ελλάδας.

Μπορείτε να τους επισκεφθείτε στη επερχόμενη έκθεση ακινήτων «REALTY on EΧPO» που θα γίνει στο Parklane, Luxury Collection Resort, στη Λεμεσό στις 28 – 29 Ιουνίου όπου η N.K.SmartAssets θα είναι ο χρυσός σπόνσορας της διοργάνωσης.

www.smartassets.com.cy

GDPR Agreement *

My Listings