ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ CONSTRUCTIONS & DEVELOPERS

ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ CONSTRUCTIONS & DEVELOPERS

Η εταιρεία Αντρέας Γρηγορίου Κωνσταντίνου & Υιοί Λτδ Ιδρύθηκε το 2000 στη Λευκωσία και εξειδικεύεται στις οικοδομικές κατασκευές. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση με εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα συνδυάζει τη γνώση, την παράδοση και την πείρα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις μοντέρνες ιδέες. Το προσωπικό της εταιρείας άρτια εξειδικευμένο είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε έργο, οποιουδήποτε μεγέθους, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα για ικανοποίηση του πελάτη.

Στόχος της εταιρείας μας η κατασκευή σύγχρονων κτηρίων με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Η εταιρεία μας έχει ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των κτηρίων, την άριστη ποιοτικά κατασκευή, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες αντισεισμικές προδιαγραφές καθώς και προδιαγραφές εξοικονόμησης ενέργειας πάντα με την επιλογή εγγυημένων υλικών. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη σε οποιαδήποτε ανάγκη προσφέροντας του το σπίτι των ονείρων του στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς.

 

Γραφεία: Ναυπλίου,8 Κάτω Λακατάμεια, Λευκωσία, Κύπρος


Contact Details

Send a Message
Loading...
 

Πωλούνται υπό ανέγερση ανεξάρτητες κατοικίες

For Sale
price on requestNew House, Residential

  Νέα ανέγερση ανεξάρτητων κατοικιών στο Στρόβολο. Οι κατοικίες βρίσκονται σε προνομιακή ανοικτή και ήσυχη περιοχή. Κατασκευάζονται κατοικίες 200 τ.μ. εσωτερικοί χώροι...

More Details
200 sqm 4 Bedrooms 4 Bathrooms 2 Garages